FORTUNATO RESTAURANG

NAPOLITANSK PIZZA, PASTA & SALLADER
À LA CARTE MENYNAPOLITANSK PIZZA MENY

DIN LOKALA RESTAURANG
PÅ KUNGSTENSGATAN

Vår restaurang erbjuder dig äkta italiensk stenugnsbakad pizza bakad från grunden, vällagad svensk husmanskost, näringsriktigt utbud av fräscha sallader och italiensk färsk pasta.

KORT OM OSS

Känn er som hemma och låt er förflyttas till Italien och dess enastående matkultur.

Italiensk mat handlar om att det ska vara enkel, råvarorna ska vara av högsta kvalitét och smaken ska vara intensiv. Detta är något vi på Fortunato följer, samtidigt som vi vill
kombinera det med vår egna känsla.

VÅR KONCEPT

Vårt koncept har alltid grundat sig på att laga god mat, med hjälp av färska råvaror, för högsta möjliga kvalitet. Maten som du äter hos oss ska motsvara dina förväntningar och vara prisvärd! Vi eftersträvar ett vänligt mottagande av våra gäster och att du som gäst blir nöjd och belåten. Detta motiverar oss till att alltid hålla ribban högt!

RESTAURANGER MED UTMÄRKANDE KVALITÉ

Kvalité och service är vårt huvudsakliga fokus. Våra kunder ska alltid kunna förlita sig på att Ciao Italia gör sitt yttersta för att kunna erbjuda den absolut bästa servicen inom branschen. Vi är stolta över den höga nivån på alla rekommendationer som vi får och vi tror att detta talar för vår professionalism och vårt goda rykte!

KONTAKTA OSS

MAIL

info@fortunato.se

HITTA OSS

Kungstensgatan 60, 113 29 Stockholm